Contact

Telefonische bereikbaarheid: Het is heel belangrijk om te weten dat wij 24 uur per dag te bereiken zijn op telefoonnummer 06-53156391. U krijgt dan direct een verloskundige aan de lijn.

Als we lang in gesprek zijn op dit nummer of er is een storing in het mobiele netwerk dan kunt u voor dringende dingen ons semafoonnummer bellen:

  • U belt 06-65017366
  • Luister het bandje met instructies af
  • Toets het telefoonnummer in waarop u op dat moment te bereiken bent en sluit af met een hekje.

De verloskundige zal u zo spoedig mogelijk terugbellen op het nummer dat u achtergelaten heeft. Probeer deze lijn dus vrij te houden totdat u contact heeft gehad met de verloskundige.

Onze spreekuurlocaties zijn makkelijk te bereiken:

Heinkenszand:

Elke maandagavond vanaf 18.00, elke woensdagmiddag en vrijdagochtend/middag houden we spreekuur in Gezondheidscentrum de Grenslinde (Dorpsstraat 85, 4451AA Heinkenszand).
Klik hier voor meer informatie over de Grenslinde.

’s-Gravenpolder: Elke woensdagmorgen en donderdagavond houden wij spreekuur in 's-Gravenpolder.

Ons adres is Egelantierstraat 8, ingang sporthal de Zwake

Routebeschrijving naar de praktijk in ’s-Gravenpolder:

- vanuit richting Goes / Kapelle:

U komt ’s-Gravenpolder binnenrijden via de Goesestraatweg. U gaat aan het eind naar links (dit is de Langeweg). Bij de Emte gaat u naar rechts Vervolgens gaat u naar links en parkeert u op het parkeerterrein van de school/sporthal

- vanuit richting Ovezande / Hoedekenskerke:

U komt ’s-Gravenpolder binnenrijden via Provinciale weg. Deze gaat over in de ’s-Gravenstraat en vervolgens in de Langeweg. Bij de Emte gaat u naar rechts. Vervolgens gaat u naar links en parkeert u op het parkeerterrein van de school/sporthal. Tevens kunt u naar de site www.anwb.nl gaan om de routeplanner te gebruiken.

Ons postadres is: Dorpsstraat 85, 4451AA Heinkenszand