Wie zijn wij...

> Visie

In de praktijk werken drie vaste verloskundigen; Jolien, Liesbeth en Dorien. Jorina kunt u ontmoeten tijdens ziekte of in vakantietijd. We hechten veel waarde aan de kleinschaligheid van de praktijk. Onderstaand alvast een voorproefje op de ontmoeting ………

Hallo, ik ben Jolien Dekker. Ik ben geboren en getogen in Middelburg. Na mijn VWO diploma behaald te hebben, ben ik naar Turnhout (België) gegaan om daar de opleiding voor verloskundige te gaan volgen. In 2003 heb ik daar mijn diploma behaald! Hierna heb ik nog een aanvullende cursus gedaan in Nederland en ben ik aan de slag gegaan in een verloskundigenpraktijk in Zoetermeer. Ik heb daar 3 jaar met heel veel plezier gewerkt, maar ik wilde heel graag weer terug naar Zeeland. Per september 2006 werk ik in onze verloskundigenpraktijk en werk en woon ik dus weer lekker in Zeeland.

Inmiddels ben ik zelf ook moeder geworden! Ik heb 2 zoontjes en een dochtertje; Jord, Siem en Fiene! Ik vind het heel bijzonder om als verloskundige te werken. Een geboorte blijft iets heel speciaals en ik vind het heel leuk dat ik (aanstaande) vaders en moeders daarbij mag begeleiden. Ik zet mij dan ook elke dag weer in om een goede band met zwangeren en hun partners op te bouwen, zodat er tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd wederzijds vertrouwen is en deze tijd een waardevolle herinnering wordt en blijft.

Ik wil jullie allemaal een heel gezonde zwangerschap, een hele goede bevalling en natuurlijk een hele fijne kraamtijd wensen!

Ik ben Liesbeth Kluijfhout, als echte Zeeuwse opgegroeid op een boerderij in Middelburg.

Na een studie van 5 jaar in België en in Nederland, heb ik in 2010 mijn combinatieopleiding verloskunde/verpleegkunde afgerond. Na wat van de wereld gezien te hebben is het voor mij nergens beter als hier aan de Zeeuwse kust!

Inmiddels ben ik al een aantal jaren getrouwd en mocht ik in 2017 mama worden van een prachtig meisje; Noa. Na jaren fulltime in de praktijk te hebben gewerkt heb ik nu dus een stapje terug gedaan om ook van het 'mamazijn' te kunnen genieten.

Het begin van nieuw leven is zo bijzonder en onmetelijk kostbaar! Elke dag kan ik opnieuw verwonderd zijn. De vertrouwensband die we in de zwangerschap opbouwen wordt vaak zeer gewaardeerd en dat maakt dit werk erg dankbaar. Doordat we een kleinere praktijk zijn kennen we iedereen persoonlijk en is de praktijk ook echt een groot stuk van mijn leven! Het is heerlijk als je werk niet als ‘werk’ voelt! Elke dag sta ik dan ook met heel veel plezier voor jullie klaar!

Ik hoop jullie deskundig te begeleiden in deze tijd vol verwachting, tijdens de geboorte van jullie kindje en in de kraamperiode erna.

Tot ziens!

Hallo allemaal! Ik ben Dorien Huisman. Ik woon in Kapelle en de opleiding tot verloskundige heb ik in Rotterdam gevolgd. Mijn droom om verloskundige te worden begon al als klein meisje in groep 6, en in juli 2015 is deze droom werkelijkheid geworden! Wat is het mooi om (aanstaande) vaders en moeders tijdens zo’n bijzondere periode te mogen begeleiden. Tijdens mijn eerste en vierde studiejaar kreeg ik de kans om in deze praktijk stage te komen lopen en ik heb het hier altijd enorm naar mijn zin gehad. Vanaf augustus 2015 werk ik als waarneemster tijdens vakantie, vrije dagen, bijscholingen of ziekte. Je kunt me tegenkomen tijdens het spreekuur, je bevalling en in het kraambed. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en samen uit te kijken naar de komst van jullie kindje.

Lieve groeten, Dorien

Mijn naam is Jorina Jobse. Ik ben geboren en getogen in Vrouwenpolder. Op de middelbare school ben ik er achter gekomen wat voor mooi vak Verloskunde is. Het persoonlijke contact sprak mij het meeste aan. In juni 2018 is deze droom dan ook uit gekomen en ben ik afgestudeerd als Verloskundige. Als vaste waarneemster ben ik vanaf juli 2018 in deze praktijk.

Eén van de meest waardevolle periodes in het leven is het krijgen van een kind. Om zo positief mogelijk terug te kunnen kijken op dit mooie unieke moment wil ik mijn steun en begeleiding op jullie aanpassen tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Groetjes, Jorina